Přihlášky do soutěže Sympaťák Vysočiny lze podávat do konce března

13524567 1037627812972547_1396724612958319417_n_4tyk5uhnChlapci a muži z celé republiky mají šanci uspět v soutěži Sympaťák Vysočiny, kterou pořádá umělecká agentura Victoria Agency 26. května v Jupiter clubu. Nejde v ní o krásu, ale o sympatie a vtip. Zájemci se mohou přihlásit online na stránkách agentury do konce března 2017. Dolní věková hranice je 17 let, horní je neomezená.

Soutěž Sympaťák Vysočiny letos proběhne podruhé. V prvním ročníku, který se konal také v Jupiter clubu, obsadil třetí místo sympaťák z Velkého Meziříčí.

„Soutěží i diváci se mohou těšit na atraktivní program, který určitě pobaví včetně volných disciplín jednotlivých soutěžících. Součástí budou krásné módní přehlídky modelingové agentury Victoria Agency, muzikálové a taneční company Praha, baby show a mnoho a mnoho dalšího,“ zve zájemce Slávka Zemanová z pořádající agentury.

Projekt Sympaťák Vysočiny vznikl nejen s cílem zapojit do kulturně-společenského dění chlapce a muže z celé Vysočiny, ale současně podpořit  charitativní projekt pro nemocné děti a seniory s názvem Smích do nemocnic. Veškeré informace o něm jsou na stránkách z-vysociny.cz.

Martina Strnadová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.