Turistické noviny Koruny Vysočiny jsou první v soutěži TuristPropag

orezTuristické noviny Koruny Vysočiny jsou první v celorepublikové soutěžní přehlídce TuristPropag. Ta má přispět ke zvýšení úrovně propagačních materiálů zaměřených na cestovní ruch.

Do druhého ročníku soutěže TouristPropag vydavatelé přihlásili 182 produktů ve 12 kategoriích. Výsledky byly vyhlášeny na veletrhu cestovního ruchu Regiony České republiky, který se konal od 27. dubna do 1. května na výstavišti v Lysé nad Labem. „Turistické noviny Koruny Vysočiny byly v soutěži o turistickou informaci roku 2017 TouristPropag oceněny 1. místem ve své kategorii,“ potvrdil ředitel Koruny Vysočiny Vladimír Vecheta.

Turistické noviny Koruny Vysočiny propagují turistické cíle ve Velkém Meziříčí a dalších městech destinace, tedy ve Velké Bíteši, Tišnově, Žďáře nad Sázavou, Bystřici nad Pernštejnem, Novém Městě na Moravě a v Nedvědici. Získat je můžete na informačním centru radnice.

Soutěžní přehlídku TouristPropag pořádá společnost Zlatý pruh Polabí, o.p.s. spolu s Asociací turistických informačních center České republiky (A.T.I.C. ČR), Výstavištěm Lysá nad Labem a.s., Svazem měst a obcí, Asociací cestovních kanceláří ČR, Asociací turistických regionů ČR, Fórem cestovního ruchu ČR a dalšími partnery.

-mars-

TuristPropag-diplomy-2017

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.