Přijďte za vodou

barcelona-VODÁRENSKÁ AKCIOVÁ SPOLEČNOST, a. s., zve zájemce z řad veřejnosti, ale i žáky a studenty základních a středních škol, na prohlídky objektů sloužících k výrobě pitné vody a čištění odpadních vod.

V pátek 16. června mohou lidé na řadě míst Jihomoravského kraje a Kraje Vysočina navštívit a dozvědět se informace o tom, odkud se do jejich domácností dostává pitná voda, jak se tato voda vyrábí a také, kde končí voda, která odteče z dřezů, umyvadel, van či záchodů.

VODÁRENSKÁ AKCIOVÁ SPOLEČNOST, a. s., totiž připravila na tento den od 9 do 16 hodin Dny otevřených dveří v objektech, které provozuje. Lidé se tak budou moci podívat na téměř dvacet zajímavých míst, kde jim informace o jejich historii, o používaných technologiích a dalších zajímavostech sdělí odborní pracovníci. Lidé tak mají jedinečnou příležitost podívat se na místa, kam se běžně nedostanou. Cílem akce je přiblížit lidem, co vše má VODÁRENSKÁ AKCIOVÁ SPOLEČNOST, a. s., na starosti a o co pečuje.  

Den otevřených dveří se uskuteční v divizi Žďár nad Sázavou:

  • Čistírna odpadních vod Dobšice
  • Čistírna odpadních vod Bystřice nad Pernštejnem (vstup vždy v celou hodinu)

Věříme, že se 16. června setkáme.

Iva Šebková
Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.