Muzikanti dětem a Aliterra děkují za podporu

IMG 4610V sobotu 27. května proběhl na Náměstí ve Velkém Meziříčí již 11. ročník charitativního koncertu Muzikanti dětem. Koncert se uskutečnil za finanční podpory města Velkého Meziříčí, sponzorů, a mediálních partnerů. Na jeho přípravě se také podíleli naši přátelé a kamarádi, kteří obětovali svůj volný čas a pomohli se zajištěním celé akce.

Velký dík patří i samotným návštěvníkům koncertu, kteří přispěli do připravených pokladniček a navýšili tak finanční částku, která byla předána zástupcům tasovského sdružení Slepíši, které se od letošního dubna na základě nového občanského zákoníku stalo zapsaným ústavem ALLITERA.

Tento tradiční koncert se každoročně neobejde bez pomoci a podpory všech výše jmenovaných a jim všem patří náš velký dík za to, že i tento ročník koncertu byl úspěšný. Podařilo se získat finanční prostředky na vybudování nové expozice pro veřejnost, která vyroste na půdě staré tasovské školy a kde se budou moci návštěvníci seznámit s tím, jak se učí výtvarné dějiny sochařství hmatem.

Sponzoři a partneři, kteří podpořili 11. ročník:

Generální partner:

Music Data s. r. o., Rental Pro s. r. o., VNT Česká republika, Ondrášovka, Envitec Biogas

Partner:

Čistírna prádelna, KWS Osiva, Výtahy s. r. o., VEZEKO, Moje Lékárna, CONTENT, Dům zdraví, Falco Computer, Prolog, Město Velké Meziříčí, JOPP, Sanborn, XTline

Sponzor:

M.S. Quatro, Agromotor s. r. o., A -DRO, Alpa, Renova Malec a Kadlec, ATC Mont, Horácké autodružstvo, NEKO KLIMA, Mr. Magic, GREMIS, EUROWAGON, MATRIGO, PKS - Stavby

Mediální partner:

Rádio BEAT, Velkomeziříčsko, Noviny VM, Zaostřeno VM, Vari Frame

Partneři projektu:

AND Design, Reklamní agentura Art 21, SKI KLUB VM, Hasičský sbor Velké Meziříčí, Pink Panther Cafe, Restaurace Nový svit, Jelínkova vila, Bidfood

Ondřej Duben

 

V sobotu 27. 5. 2017 jsme na náměstí ve Velkém Meziříčí zažili nevšední den. Muzikanti dětem proměnili náměstí v koncertní prostor s velkým pódiem. Tento hudební den měl ještě jeden bonus a to ten, že se letos vybíralo pro nás, pro organizaci ALITERRA z. ú. (dříve sdružení Slepíši). Děkujeme za finanční dary od lidí, kteří si přišli poslechnout skvělou hudbu, od firemních dárců, kteří tuto akci podpořili, a také od hrajících muzikantů, kteří nám věnovali své honoráře. Celkově nám Muzikanti dětem předali výtěžek 133 846 Kč. Velmi si toho vážíme. Finance půjdou do nového výtvarného projektu nevidících výtvarníků a také na opravu našeho ubytovacího zázemí pro další studenty modelování.

Tereza Axmanová, ALITERRA z. ú.

www.slepisi.eu

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.