Svaz postižených civilizačními chorobami plánuje lázeňské pobyty i výlety

tit copy_copy_copy_copyČlenové velkomeziříčské organizace Svazu postižených civilizačními chorobami (SPCCH) se sešli v úterý 21. ledna na výroční schůzi, na které zhodnotili akce loňského roku a zároveň naplánovali další rekondiční pobyty v lázních a výlety.

Vedení místní organizace seznámilo zaplněný sál Jupiter clubu s plánem akcí na rok 2020, se stavem financí organizace a plánem rekondičních pobytů v Luhačovicích a Poděbradech v tomto roce. Poté dostala slovo místostarostka města Jiřina Jurdová, která civilkáře seznámila s největšími investičními akcemi města v tomto roce a zodpověděla několik dotazů z publika.

Členové základní organizace SPCCH, která má ve Velkém Meziříčí více jak 250 členů, se schází každé pondělí od 9 do 11 hodin v klubu v Komenského ulici. Zde je možné se na veškeré akce přihlásit či si jen popovídat s přáteli.
Více informací o plánovaných akcí najdete na webu SPCCH.

M. Hudková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.