Pouť proběhne i s jarmarkem

IMG 20190615_154833První větší venkovní akcí, kterou město přivítá po nucené koronavirové pauze kulturně - společenských aktivit, bude tradiční velkomeziříčská pouť. O víkendu 13. a 14. června zaplní náměstí pouťové atrakce a prodejní stánky s cukrovinkami i netradičními výrobky.

Stejně jako v minulých letech, i letos proběhne společně s poutí v neděli 14. června řemeslný trh, kdy na náměstí naleznete stánky s bohatým výběrem potravin nejenom od regionálních prodejců.

Pouťové odpoledne zpestří také sportovní program. V sobotu od 14 hodin odstartuje na náměstí letošní první závod ze sportovní trilogie - NKT Půlmaraton. Jedná se již o 6. ročník běžeckého závodu na 21,1 km s klasickými půlmaratonovými pravidly pod hlavičkou Sportovního centra Velké Meziříčí.

V souvislosti s víkendovým programem čeká na řidiče omezení parkování a také samotného vjezdu na náměstí. Od čtvrtka 11. června do neděle 14. června město vyhradilo celý prostor parkoviště pro pouťové atrakce. V neděli v ranních hodinách městská policie zcela uzavře vjezd na náměstí pro veškerá vozidla.

M. Hudková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.