Na dálnici je omezen provoz, auta mohou začít sjíždět do města

IMG 6395Dnes, 20. října, lze očekávat ve Velkém Meziříčí dopravní komplikace z důvodu opravy vozovky na dálnici v těsné blízkosti města.


Při pohledu na dálniční most auta na D1 ve směru na Prahu popojíždějí. Už před Velkým Meziříčím se začínají tvořit kolony, neboť hned za mostem je doprava svedena do jednoho – pravého – jízdního pruhu. Levý je v úseku mezi km 143,9–143,7 uzavřen a probíhá na něm oprava povrchu vozovky, trhlin a výtluků. Omezení potrvá až do 17.00. Je proto možné, že někteří řidiči začnou z dálnice sjíždět a budou se snažit dopravní omezení objet přes město.
Stejná oprava vozovky D1 dnes probíhá i u Jabloňova (km 150,6–153), kde dopravní omezení potrvá až do zítřka, tedy 21. října do 17 hodin. Uzavřen je pravý jízdní pruh.
Mimoto Ředitelství silnic a dálnic pokračuje v započaté modernizaci D1 od exitu Velké Meziříčí – západ kolem Stránecké Zhoře až do Měřína. Aktuálně je mezi km 141 a 134 ve směru na Prahu až do 31. října vozovka zúžená na dva jízdní pruhy. Obousměrný provoz je veden v režimu 2+1, 2 zúžené pruhy na Prahu a jeden protisměrný na Brno.
Připravila Martina Strnadová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.