Organizace Sportoviště VM hledá pracovníka

john-deere-4575007Ředitel příspěvkové organizace Sportoviště VM vyhlásil výběrové řízení na pracovní pozici správce fotbalového stadionu – trávníkář. Základním požadavkem je manuální zručnost, spolehlivost a časová flexibilita.

Náplň práce zahrnuje správu a provoz fotbalového hřiště a provoz a údržbu dalších sportovních ploch města. „Nabízíme pozici na dobu neurčitou s možností nástupu ihned, příjemné pracovní prostředí, 5 týdnů dovolené, příspěvek na penzijní připojištění a mnoho dalších benefitů," uvedl ředitel příspěvkové organizace Sportoviště VM Michal Hořínek, který v případě zájmu podá bližší informace na telefonním čísle 724 006 983.
Své přihlášky můžeme zasílat na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo poštou na adresu příspěvkové organizace do 18. března nejpozději do 9 hodin ráno. Vybrané uchazeče pozve ředitel na osobní pohovor, který plánuje na 21. března.

docxVýběrové řízení – správce trávníkář 

Zuzana Najtová

Trávníkář inzerát_noviny_copy

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.