Centrum Kociánka nabízí podzimní pobyt

autumn-571674 640Centrum Kociánka, pracoviště Březejc nabízí podzimní pobyty  formou odlehčovacích služeb (dále jen OS) v termínech 9. 11.–20. 11., 7. 12.–18. 12. s nepřetržitým provozem i o víkendech (možno si zamluvit takový počet dní, kolik vám vyhovuje).


Cena pobytu je stanovena dle Ceníku OS (cena závisí na výši příspěvku na péči a míře poskytované péče).
Program zahrnuje vycházky do okolí, do lesa, sportovní hry, stolní hry, diskotéky, rehabilitace (nutné doložit doporučení od lékaře), podzimní tvoření v sociálně terapeutických dílnách či aktivizačním centru, návštěvu města Velké Meziříčí, výbornou domácí kuchyni.
Tato služba je nabízena pro věkovou kategorii od 6 do 40 let, pro osoby s tělesným postižením a osoby s mentálním postižením (s lehkým, případně středně těžkým mentálním postižením bez poruch chování), pro osoby s kombinovaným postižením (primární tělesné postižení s přidruženým lehkým, případně středně těžkým mentálním postižením bez poruch chování.

Bližší informace podá sociální pracovnice Bc. Monika Doskočilová, telefon 721 844 335, email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.