Městský úřad Velké Meziříčí hledá vedoucí/ho oddělení investorské činnosti

investicak banner_002Tajemník Městského úřadu Velké Meziříčí vyhlašuje výběrové řízení na vedoucího oddělení investorské činnosti.

Vedoucí oddělení investorské činnosti řídí práci celého oddělení. Zajišťuje koordinaci přípravy a realizaci investic, zpracovává investiční záměry, koordinuje finanční zajišťování investic a projektové, technické, provozní, obchodní a organizační přípravy a řeší rozpory, a zpracovává odborné technické posudky, organizuje vypořádání majetkoprávních vztahů.

Podrobné informace, které obsahují vymezení pracovní náplně, požadavky na uchazeče, náležitosti písemné přihlášky a adresu pro její doručení naleznete na úřední desce.
Pro bližší informace můžete kontaktovat vedoucího odboru výstavby a regionálního rozvoje Ing. Antonína Kozinu (tel.: 566 781 200, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. )

M. Hudková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.