Na radnici pouze s rouškou

letak COVID-19_kratsi_final_copyV souvislosti s dalšími zpřísněnými opatřeními státu, která vstoupila v platnost v pondělí 16. března omezuje Městský úřad Velké Meziříčí úřední hodiny pro veřejnost. Pokud se přeci jenom rozhodnete radnici navštívit, chraňte se rouškou. 

Ve středu 18. března bude úřad otevřen od 14 do 17 hodin. Toto omezení platí do odvolání, tedy i pro úřední dny v následujícím týdnu.

Upravené úřední hodiny:
Pondělí: 8.00 - 11.00
Středa: 14.00 - 17.00

Přesto vyzýváme občany, aby pokud možno v co největší míře omezili návštěvu úřadu, pokud potřebují uhradit některý z místních nebo správních poplatků, aby použili bezkontaktní způsoby placení.

Splatnost místních poplatků za komunální odpad a za poplatek ze psů město až do odvolání posouvá. Zároveň je zajištěn svoz domovních odpadů do konce dubna i popelnic, které nebudou označeny novou známkou. Odložte prosím vyzvednutí zaplacené známky na později.

letak 1 copy copy

Michaela Hudková, tisková mluvčí

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.