Město přivítalo nové občánky

Foto 001V sobotu 14. října 2017 se konalo na velkomeziříčské radnici vítání nově narozených občánků našeho města. Byly pozvány děti, které se narodily v březnu, dubnu a květnu.

Místostarosta města Josef Komínek přivítal nově narozené děti a předal finanční dar od města ve výši 1.500 Kč pro každé dítě. Nově se se svým programem básniček a písniček o miminkách představily děti z Mateřské školy Nad Plovárnou. Fotografie z vítání občánků můžete zakoupit v ateliéru u paní Bradáčové na ulici Novosady. Rodiče všech dětí udělili souhlas se zveřejněním jmen jejich dětí a fotografií z tohoto vítání. Další vítání občánků narozených v červnu, červenci a srpnu bude 11. listopadu 2017.

Jména přivítaných dětí:

Anežka Bartošová, Ilona Kružíková, Nina Crhonková, Šimon Liška, Kristina Čejková, Ludvík Mateja, Nikol Dočkalová, Dominika Bačová, Marek Doležal, Vítek Musil, Natálie Horáková, Matyáš Pácal, Kryštof Bejček, Lukáš Padalík, Anna Běhalová, Jiří Plodík, Michal Horký, Tereza Prchalová, Laura Invald, Sofie Procházková, Oliver Jánský, Filip Pyszak, Jakub Kolouch, Elena Roušová, Mojmír Kosour, Štěpán Sedlák, Barbora Krejčí, Evelína Vaněčková, Matěj Krejčí, Jiří Zahrádka

Kateřina Komínková, MěÚ

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.