Bláznivá komedie rozesmála Velkomeziříčské

IMG 9156Francouzskou komedii Chlapa na zabití přivezla Pantheon production v úterý 13. října do Jupiter clubu. Bláznivě zamotaný příběh plný nečekaných zvratů, jaký bývá pro francouzské komedie typický, pobavil diváky při druhém divadelním představení podzimní sezony.


Dva hotelové pokoje, v nich dva hosté. Jeden nájemní vrah, druhý zoufalý sebevrah. Jejich příběh se proplete víc, než by si přáli. Profesionální zabiják v podání Filipa Blažka si nejenže s nešťastníkem, jehož ztvárnil Miroslav Vladyka, neporadil. Naopak, málem se sám stal jeho obětí. Ostatně přesně takových zamotaných námětů vytvořil autor komedie, Francis Veber, nespočet. Jmenujme třeba Muže z Acapulka, Blbce k večeři či Velkého blondýna s černou botou. Za tím vším si snad každý dokáže představit bláznivou legraci a slovní i situační humor, který byl k vidění i slyšení také ve Velkém Meziříčí.
V hlavních rolích se vyřádili Miroslav Vladyka a Filip Blažek. Zejména ten sklidil od velkomeziříčských diváků za svůj výkon největší aplaus. Sekundovali jim Alžbeta Stanková, Jaroslav Šmíd, Michal Slaný a Milan Šimáček.
Martina Strnadová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.