4TET předvedl perfektně vyladěné vystoupení

4tetVokální uskupení 4TET se poprvé představilo ve velkomeziříčském Jupiter clubu. Posluchače nadchlo.


„Famózní, jedině tak lze nazvat váš koncert ve Velkém Meziříčí. Děkuji za úžasný zážitek a radost, jakou rozdáváte," napsala po koncertě na web 4TETu jedna z posluchaček, která koncert v Jupiter clubu ve středu 25. listopadu navštívila. A nebyla sama, kterou David Uličník (tenor), Jiří Korn (baryton), Jiří Škorpík (baryton) a Dušan Kollár (bas) uchvátili. Reakce publika byly obdobné.

Aby ne. Neotřelá, precizní, vtipná, nápaditá, do posledního detailu dotažená šou, již vokální seskupení předvedlo, byla v naprostém souladu s pověstí profesionála a perfekcionalisty Jiřího Korna. Právě on uskupení roku 2002 založil. A jak sám na úvod večera avizoval: „Se 4TETem prožívám nejkrásnější období svého profesního života." A bylo znát, že setkání při hudbě těší nejen posluchače ale i samotné aktéry. Takže již čtvrtá koncertní verze byla pastvou pro ucho díky jejich vyladěným vokálním výkonům, i pro oko, neboť ji provázely originální aranžmá, taneční kreace, kostýmy a promyšlené světelné efekty.

Zazněly české i světové hity, jako třeba Znala panna pána, Karel nese asi čaj, Windsurfing, Tears In Heaven, lidovka od nás Dobrú noc má milá, ale třeba i mexická La Bamba a další.

Martina Strnadová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.