Malí zpěváci zazpívali v nových krojích

MS Sokolovska 2Již mnoho roků zve vedení a.s. Alpa Velké Meziříčí děti z naší mateřské školy „Klíček" Sokolovská ve Velkém Meziříčí na vánoční setkání svých zaměstnanců.

Básně, koledy a vánoční písně na toto veřejné vystoupení se děti poctivě učí s radostí a zájmem. V letošním roce bylo vystoupení dětí oživeno novými kroji pro děti, které mateřská škola získala v rámci projektu, „Zpíváme pro radost". Projekt byl podpořen z Grantového systému podpory kultury města Velké Meziříčí 2015.
Holčičky v sukýnkách a čelenkách, chlapci v bílém tričku s motýlky pod krkem byli naprosto úžasní. Při kulturní akci děti také využily dětské hudební nástroje a CD s vánočními písněmi pro děti, které jsme také mohli díky dotacím pořídit.
Nové oblečení jsme také ukázali rodičům a hostům na školní vánoční besídce.

Děkujeme tímto vedení firmy Alpa Velké Meziříčí, a.s., jmenovitě panu řediteli Novotnému, za sponzorský dar poskytnutý dětem z naší mateřské školy „Klíček" Sokolovská Velké Meziříčí.

Mgr. Věra Bourková, MŠ Klíček VM

MS Sokolovska zpivani v JC 1

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.