Janek Ledecký posluchače vánočně naladil

LedeckyV rámci svého vánočního turné 2015 s podtitulem Na konci duhy zavítal do Velkého Meziříčí v pátek 18. prosince Janek Ledecký.

Jeho vyprodaný koncert tvořily z první poloviny známé hity, které rozezpívaly sál nadšených posluchačů a dále nechyběly nové skladby z nedávno vydané sólové desky Na konci duhy. Nové CD vyšlo v říjnu po deseti letech a tento týden byla tato dlouho očekávaná hudební novinka oceněna jako zlatá deska. Druhá část koncertního večera byla pak již zaměřena na avizované Vánoce - hrály se písně s vánoční tematikou. Během večera si tak fanoušci přišli na své, nechyběly již tradiční písně Pěkná, pěkná, pěkná, Proklínám či Sliby se maj plnit o Vánocích a další. Vedle populárního zpěváka a muzikanta  posluchači ocenili bouřlivým potleskem i skvělé doprovodné těleso M. Nostitz Quartet a klávesistku a zpěvačku Šárku Adámkovou z kapely Sarah & The Adams.

Simona Fňukalová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.