Senioři se v domově sešli při čaji o páté

DSC06061V pátek dopoledne se v Domově pro seniory ve Velkém Meziříčí konala poslední akce projektu Barbory Kytnarové, studentky III. ročníku, denní formy studia, oboru sociální práce na Soukromé vyšší odborné škole sociální, o.p.s. Jihlava, který zpracovává v rámci závěrečné absolventské práce.

Čaje o páté se zúčastnilo cca 40 zájemců z řad obyvatel domova. V rámci programu Barbora stručně představila čaje o páté a poté s šesti vybranými uživateli služeb domova zpívala písničky, které s nimi zkoušela v hudební dílně od 1. 2. do 4. 3. 2016 – vystoupení mělo velký úspěch. Stejně tak i následující, ve kterém zazpívali pět písní hosté programu mezi, kterými byla i absolventka školy Aneta Vrbková. V závěru hudební části programu se do něj aktivně zapojil i ředitel domova Mgr. Vítězslav Schrek, který se zájemců o akci i zeptal, zda by chtěli v čajích o páté pokračovat.

Příjemnou atmosféru skoro hodinového programu dotvářela nabídka z pěti druhů čajů a drobné dárky, které měla na závěr pro seniory, kteří navštěvovali hudební dílnu, připravené autorka projektu Barbora Kytnarová.

Andrea Šeredová

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.