Festivalová soutěž pro čtenáře Velkomeziříčska

l krobEvropský festival filosofie dostal ke svým desátým narozeninám od jednoho ze svých "otců", prof. Josefa Kroba z Filosofické fakulty MU Brno malý dárek.

Prof. Krob do své zahajovací řeči zakomponoval témata všech deseti ročníků festivalu.

Uměli byste je najít?

Pokud ano, napište nám řešení na e-mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. . Pro první tři nejrychlejší úspěšné odpovědi má ředitel festivalu Milan Dufek připravenou lahvinku speciálního festivalového moku Filosofovy slzy.

Přejeme vám hodně štěstí!

Redakce

____________________________________

Soutěžní text:
Svět kolem nás se neustále mění, hledáme, co je stálé, obracíme se k tradicím a konfrontujeme je s moderním, snažíme se vnést trochu harmonie do okolního chaosu, abychom v nejrůznějších krizích dokázali identifikovat hodnoty, o kterých bychom měli vědět něco více, nebo jim prostě jen věřit, aby naše všední morálka byla v souladu s akademickou etikou a abychom v naší komunikaci dokázali rozlišit vzdělanost a její opak. Prostor a čas nacházíme vždy začátkem června ve Velkém Meziříčí, kde jsou setkání někdy trochu konfliktní, někdy v souladu, vždy však svobodná a bez násilí na účastnících.

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.