Lidé přivítali nový rok 2017

Novoroční ohňostroj_2017_0995Ohňostrojem na velkomeziříčském náměstí lidé společně přivítali nový rok 2017.

„Obvykle si v tuto chvíli z celého srdce přejeme, aby byl nadcházející rok po všech stránkách lepší než ten, který jsme právě opustili. Je to samozřejmé. Každý z nás má právo na štěstí. Na to, aby byl jeho život den ode dne klidnější a šťastnější,“ promluvil ke spoluobčanům místostarosta města Josef Komínek. Připomněl však, že rok 2016 pro naše město nebyl vůbec špatný. Zmínil rodáka města Tita Kršku, zakladatele dobrovolného hasičstva v naší zemi, návštěvu prezidenta republiky ve Velkém Meziříčí a také úspěch, jímž byl titul Rozhledna roku a čestné uznání Stavba roku pro novou rozhlednu na Fajtově kopci.

„Milí spoluobčané, končit se má optimisticky. Proto vám také přeji, aby vám váš klid, zdraví, přátelství, lásku a štěstí nikdy žádný politik nezkazil,“ dodal závěrem svého projevu.

K vítání se připojil pěvecký sbor Gymnázia Velké Meziříčí a poté už mohly na obloze zazářit světelné efekty novoročního ohňostroje, který letos poprvé proběhl 1. ledna odpoledne.

Martina Strnadová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.